Arkiver

Nødløsning


Hverdagen.

Ved frokosttid ringede min veninde fra Rønnebærparken. Hun spurgte mig, om jeg ville printe en køreles vejledning fra Internettet ud for hende. Selvfølgeligt ville jeg det. Hun har godt nok selv en computer, men da hun ikke har netadgang ( hvordan kan man leve uden adgang til Internettet ? ), så kan hun ikke selv printe noget ud fra Nettet.

Det meget kort at det meget lang blev, at hun ankom en lille times tid senere, og da min hjemmearbejdplads befinder sig i vores soveværelse og da jeg lige for tiden stort set bruger vores strygebræt hver dag, så står det altid fremme også inde i vores soveværelse.

Nå … min veninden fik et krus varmt frisk brygget kaffe og stillede det fra sig på strygebrætet, imens hun sad på vores seng, hvorfra hun så, hvad jeg foretog mig på min computer. Pludselig ringede hende mobiltelefon og idet hun rejser for at tage den – den lå i hendes frakkelomme og frakken hang i vores entreen – fik hun lige straffet strygebrættes ene ben med det resultat, at der var kaffe ud over det meste af strygebrættet og dermed dets betræk.

🙁

Shit happens og det er der simpelhen bare ikke noget at gøre ved. Så jeg tog da ganske enkelt bare strygebetrækket af og puttede det i vaskemaskinen med det sammen, men da jeg havde nået at vaske tre maskinefulde tøj i løbet af morgen og formiddagen, og da jeg gerne ville havde alt dette tøj strøget i løbet af eftermiddagen, og jeg ikke havde noget betræk på strygebrættet, måtte jeg jo finde på en eller anden form for nødløsning …

2009/02/03/001.jpg

… det blev til et stykke psykisk ustabilt velour ( læs: nervøs velour ). Det er absolut ikke det bedste strygebetræk, jeg har prøvet. Jeg vil nok snare skrive tværtimod, men som en nødløsning virkede det helt fint og nu, hvor jeg lige har hængt det nyvaskede strygenetræk til tørre, er jeg også blevet færdige med at stryge dagens tre maskinefulde ( 62 stykker ) tøj, og det er alt sammen kommet på plads i diverse skabe og skuffer.

Hvad har jeg så lært af dagens oplevelse … at man altid skal have et rent strygebetræk i reserve, så man kan bruge det, hvis det betræk, der ligger på strygebrættet, få en omgang kaffe.

😉