Arkiver

Øv !!! – Del 4


Hverdagen.

Efter vi begge to havde været ude at løbe, satte jeg vaskemaskinen i gang med en finvask på 40 grader. Det er der som sådant ikke noget underligt i eller unormalt ved, men da vaskemaskinen var færdigt og jeg skulle åbne den, lyd der et højt "KNÆK" og jeg kunne ikke få lågen åbnet.

🙁

Denne gang viste vi dog lige med det sammen, hvad der var sket. Det var håndtaget, der igen var knækket. Så min Skat fandt en skruetrække frem og åbnede lågen, så jeg kunne komme til at hænge det nyvaskede tøj til tørre.

Håndtaget var dog ikke knækket det samme sted som sidste gang, for det havde min Skat jo allerede limet og det holdt altså også stadigvæk. I stedet for at prøve på at lime håndtaget endnu en gang, blev vi derfor enige om, at vi nu sætter det nye håndtag, som vi har købt, på vaskemaskinen. Så efter vi havde spist til middag og vi lige havde fået aflivet opvasken, gik min Skat i gang med den opgave.

2009/02/01/201.jpg

Så bliver det spændende at se, hvor længe det nye håndtag så holder, før det også knækker. Lige nu føles det lidt underligt, når jeg skal åbne og lukke vaskemaskinens låge. For det nye håndtag føles meget blødere i det og jeg skal heller ikke bruge lige så mange kræfter på at åbne det, som jeg skulle til at åbne det gamle håndtag.