Arkiver

Goddag til februar


Hverdagen.

I dag tager vi så i hvert fald i følge kalenderen hul på den sidste tredjedel af denne vinter. Da man jo plejer at kalde december, januar og februar for de tre vintermåneder.

Indtil videre er det en meget mild vinter, som vi har haft denne gang. Det er yderst få gange, hvor nattetemperatueren har været mere end kun et par tre grader under frysepunktet og det er endnu færre gange, hvor dagtemperaturen har været under frysepunktet. Vi har også stort set indtil videre været forskånet for sne.

Endnu har vi her i Roskilde ikke set noget til de små søde forårsbebuder så som erantiser, krokuser og vintergækker, men de sidste par dage har vi kunnet høre, at fuglene er begyndt at komme på frierfødder, for de er begyndt at synge noget så kønt især i dagtimer, hvor det er tørt vejr med sol.

Så alt i alt så selv om det ikke ser ud til det her til morgen, hvor det rent faktisk har sneet lidt i nat, så er foråret og dermed den lysere samt varmere tid på vej, og forhåbentlig vare det ikke så forfærdiglig meget længere, før vi for alvor begynder at kunne mærke, at dagene bliver længere og længere samt at solen får mere og mere magt til at varme naturen samt os op, når den viser sig.