Arkiver

To års fødselsdag


Hverdagen, Nyheder, Ænder.

I dag kan denne lille kreative størrelse …

denkreativeand.jpg

… fejre fødselsdag. Da det i dag er lige præcist to års tid siden, jeg skrev det allerførste indlæg på min blog / hjemmeside "Den Kreative And".

🙂

I løbet af de første to års tid er det blevet til ikke mindre end 784 små og store indlæg ( dette er indlæg nummer 785 ) om løst og fast samt stort og småt i mit liv. Alle disse indlæg indeholder i alt 235.147 ord og de fylder totalt 1.341.769 bytes inklusiv diverse billeder, i hvert fald ifølge Statistikker – Generelt.

🙂

Da jeg skrev det første indlæg, havde jeg sat mig for, at min blog skulle være en form for åben dagbog over mine kreative udfoldelser, som så skulle kryddes med løst og fast om stort og småt i min hverdag samt selvfølgeligt om ænder, men når jeg nu her til morgen kigger tilbage på alle de indlæg, som det er blevet til i løbet af de første to års tid, så kan jeg ser, at det mere og mere er blevet til, at jeg skriver om løst og fast om stort og småt i min hverdag, som så bliver kryddet med mine kreative udfoldelser, oplevelser samt ænder.

🙂

Hvor mege indlæg mon det bliver til i løbet af de mæste to års tid ?

😉