Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets allerførste søndag samt dermed også årets allerførste weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag, blandt andet nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vil sige, at vi første løb mine 4.200 meter, hvorefter min Skat løb ni kilometer og jeg løb 600 meter.

Dertil kommer, at min Skat nåede at montere tre af de nye dæmpninger på skabene i køkkenet samt udskifte en defekt køler i sin computer.

Jeg har blandt andet nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads på den øverste hylde i mit klædeskab, samt danne mig et overblik over, hvor langt bagud jeg nåede at blive med mit bloggeri i løbet af vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran fjernsynet og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg gå i seng, for nu er jeg igen så træt, at jeg har langt mere end almindeligt svært ved at holde mig vågen.