Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets allerførste torsdag samt dermed også årets allerførste hverdag er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da det regnede kraftig, da han kom hjem, tog han lige noget lynhurtigt frokost, hvorefter han kørte til trædning og så håber vi, at vi kan komme til at løbe i nogenlunde tørvejr i morgen.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 56 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, handle ind hos Føtex i Roskildes Stations Center, hvor jeg købte en sort kortærmet løbe T-shirts, der var sat ned til 42,00 kroner, til mig selv, Super Best, hvor jeg kom til at foretage årets allerførste ups, og Netto på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så kan han lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.