Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets fjerde lørdag samt dermed også første halvdel af årets fjerde weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af løsningen af diverse små praktiske opgaver samt hygge.

Vi kørte hjemmefra ved 9:00 tiden og vi startede med at handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej, hvor jeg kom til at foretage årets femte ups. Da vi havde putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, kørte vi til Frederiksberg, hvor vi fandt en god parkeringsplads til vores lille bil ved Forum, hvor den kunne hygge sig, imens vi hyggede os med at solde i Accords midlertidige butik i Fiolstræde nummer 5 i København.

På hjemvejen smuttede vi rundt om Ikea, hvor jeg kom til at købe et rapt billede, samt Lidl og Netto på Københavnsvej, hvor vi fik købt en hel del af de varer, der skal bruges i løbet af den næste uges tid.

Da vi kom hjem, puttede vi i fællesskab alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads og imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt, samtidigt med jeg klemmer hans ribben, imens han ser fjernsyn.