Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets anden lørdag samt dermed også første halvdel af årets anden weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen samt første halvdel af formiddagen blev brugt på en god kombination af løsningen af diverse små praktiske opgaver samt hygge.

Vi kørte hjemmefra ved 10:30 tiden og første stop blev Shurgard, hvor vi fik ryddet op i det ene af vores to lejede rum, så vi nu har fuldstændigt overblik samt styr på, hvad der står i det, samtidigt med at vi også blandt andet fik puttet de seks mørkegrå og de to klare 15 liters SmartBokse samt kasserne med den lysende plastik isbjørn, den lysende plastik nisse og den lysnede plastik snemand på plads.

Derefter handlede vi ind hos Netto og Lidl på Københavnsvej, hentede den ventede pakke fra Disney Store hos Postbutikken i Kvickly i Algade, handlede ind hos Fakta på Køgevej samt hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem og vi i fællesskab havde fået sat de nyindkøbte varer helt rigtig på plads, tog vi lige noget lynhurtigt frokost, hvorefter min Skat satte sig foran sin computer, imens jeg strøg dagens eneste maskinfuld altså søllede otte stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt, samtidigt med jeg klemmer hans ribben, imens han ser fjernsyn.