Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets allerførste lørdag samt dermed også første halvdel af årets allerførste weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af løsningen af diverse små praktiske opgaver samt hygge. Vi kørte hjemmefra ved 9:00 tiden og første stop blev Netto samt efterfølgende Lidl på Københavnsvej, derefter handle vi lidt ind hos Maxi Zoo i Ro´s Have og Føtex på Ro´s Torv, før indkøbsturen blev afsluttet hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi havde fået putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads og jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen, kørte vi hjemmefra og denne gang blev første stop Poul, så vi lige kunne aflevere alle de ting, vi havde købt med for ham.

Bagefter gik vi først over til Vangs Poulsens Efterfølger for at købe et sønderjysk rugbrød til os selv samt et franskbrød og tre små cremelinser til Poul, før vi besøgte Bog & Ide samt Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter, inden af steder fik vi dog det, vi var på jagt efter. Derefter smuttede vi rundt om Poul for at afleverede de varer, vi havde købt med til ham, før vi kørte hjemad.

Første stop blev Danbo Møbler i Herlev, hvor vi fik bestil de moduler til vores reolsystem i stuen, vi de sidste små ti års tid har talt om at udevide med og den eneste grund til, de blev bestilt nu, er, at der til og med lørdag den 11. januar 2014 bliver givet 25% på dem.

Derfra kørte vi til Ikea for dels at kigge efter et par tre småting, vi så ikke fandt, samt købe nye dæmninger til skabene i køkkenet, da de oprindelige er slidt helt op. Derefter besøgte vi OBI Sport Outlet, hvor min Skat fik købt en nye kortærmet løbe T-shirt samt et par nye kort benede løbeshorts, begge dele var sat ned 50%.

Da min Skat og jeg kom tilbage til vores lille bil, havde den desværre fået en dyb bule samt to lange ridser i sin højre dør.

🙁

Så kørte vi over til City 2, hvor vi gik en runde samt besøgte flere af butikkerne dog uden at få købt de ting, der var på vores ønskeseddel, til gengæld fik jeg købt årets allerførste nisse.

Da vi kom hjem og vi i fællesskab havde fået sat de nyindkøbte varer helt rigtig på plads, tog vi lige noget lynhurtigt frokost, hvorefter min Skat satte sig foran sin computer, imens jeg strøg dagens to maskinfulde altså 49 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt, samtidigt med jeg klemmer hans ribben, imens han ser fjernsyn.