Arkiver

Harm


Hverdagen.

Jeg har lige talt med en af vores ældre naboer, da jeg skulle låne nøglen til hendes kælderrum, og hun fortalte mig, at hun i fredags om formiddagen, da hun havde været i Fakta i Østervangs Centret for at købe ind og hun stod ved siden af sin opgangs dør, hvor hun var ved at låse sin rollator, blev overfaldt bagfra af en person, hun ikke kunne nå at se, men vedkommen væltede hende omkuld samt prøvede på at få fat i hendes taske, hvilket så ikke lykkedes, og dermed blev hun ret så forslået.

Det var så anden gang på under tre måneder, hun var udsat for et brutalt overfald og begge overfald er foregået i dagtimerne altså på et tidspunkt af døgnet, hvor det var lyst.

I dag er hun ikke kun ret så forslået, hun er også blevet bange for at komme udendørs og hun går ikke hjemmefra uden hun kan føles med en, da hun frygter, at hun bliver overfaldet endnu en gang og dermed har vedkommen, der har gjort dette, jo spæret hende inde i sin lejlighed, imens vedkommen, der har gjort dette, selv kan bevæge sig frit rundt samt forsætte med at gøre andre fortræd.

Jeg er fuldstændig totalt lige glad med vedkommen, der har gjort dette, alder, hudfarve, politiske-, religiøse- samt seksuelle overbevisning, for jeg er simpelthen slet ikke i stand til at finde noget, der på nogen som helst måde kan legalisere det, vedkommen har gjort.

Mon han / hun, der har gjort dette, vil synes, at det er en helt-i-orden handling, hvis det var hans / hendes bedstemor / oldemor / tipoldemor, der var blevet overfladet på den måde ?

Eller endnu bedre, hvad vil han / hun, der har gjort dette, sige til selv at få den sammen behandling ?