Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 41. lørdag samt dermed også den 21. fridag efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge og aflivning af diverse små praktiske opgave, derefter kørte vi til Erling for at få at vide, hvornår han har mulighed for at montere den nye radiator i vores soveværelset, derefter handlede vi ind hos Silvan, Bauhaus, Jysk og Aldi, hvor vi kom til at købe en lille grøn størrelse. Da vi havde nydt vores frokost, malede vi i fællesskab soveværelsets loft.

Dertil kommer, at min Skat har nået at se kvalifikationen til søndagens Formel 1 løb og jeg har nået at blive færdigt med det igangværende hæklet projekt, vande plantepusserne på altanen samt aflive opvasken efter vores morgenmad og frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede jeg den medfølgende opvask samt fik ryddet op i et køkkenskab, imens min Skat gav soveværelset loft det andet lag maling.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg starter op på det næste hæklet projekt.