Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 43. søndag samt dermed også den trettende weekend efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse praktiske opgaver blandt andet nåede min Skat har løbet femten kilometer og jeg nåede at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der bagefter kom på plads ovenpå den hvide kommode, der lige for tiden står i stuen, samt vande plantepusserne på altanen.

Da vi begge to havde været i bad samt fået frokost, kørte vi en tur ind til Accords midlertidigt butik i Skinnergade i København, hvor vi købte lidt "nyt" musik og på hjemvejen handlede vi lidt ind hos Ikea, hvor vi blandt andet købte otte hvide rappe gæstehåndklæder.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.