Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 41. søndag samt dermed også den elvte weekend efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to går i seng.

Morgen og formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse praktiske opgaver som at male soveværelsets loft for tredje gang, derefter løb vi først mine fem kilometer, hvorefter min Skat løb ti kilometer og jeg løb 900 meter.

Eftermiddagen blev brugt på at fjerne alle former for pap- og plastikafdækning i soveværelset, bære alt det medfølgende affald ned i vores garage samt rokere lidt rundt på vores to klædeskabe og vores seng, så vi kan komme i gang med den næste opgave i forbindelse med den igangværende helt store total renovering af vores soveværelse.

Dertil kommer, at min Skat har nået at se dagens Formel 1 løb inklusiv både op- samt nedtakten og jeg har nået at skrive de sidste nye maxier og singler ind i en database, vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads ovenpå den hvide kommode, der lige for tiden står i stuen, klare opvindingen af tolv nøgler sort garn, vande plantepusserne på altanen samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.