Arkiver

På plads


Hverdagen.

Da min Skat havde fået genskabt bunden i skabet under køkkenvasken, smurte samt spiste vi begge to noget lynhurtigt frokost, hvorefter han gik i gang med nedpillingen af de to lyskæder ude på altanen, så de kunne blive putte ned i hver deres æske, der så igen kunne blive putte ned i den sidste af papkasserne med julepynt, der skal stå ude hos Shurgard.

Imens min Skat "hyggede" sig med den opgave, "hyggede" jeg mig med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt frokost, hvorefter jeg gik i gang med at rydde op samt sortere i alt det, der stod i skabet under køkkenvasken, før vi tømte det, så min Skat kunne komme til at save et hul i dets bund, så håndværekerne kunne komme til. Derefter fik jeg pustlet det hele …

2011/03/05/301.jpg

… på plads i skabet igen. Så nu mangler vi kun at få sat fodpanelet på plads samt gjort hovedrent i hele vores køkken, så er vi også kommet på plads der, efter den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der har fundet sted i vores lejlighed. Det er godt nok dejligt, at det er ved at være overstået.