Arkiver

En løsning


Hverdagen.

Den dag min Skat savede et hul i bunden af skabet under vores køkkenvask, havde han en ide om, at det udskrået stykke bundplade skulle bruges til at genskabe skabets bund, når håndværekerne var blevet helt færdige med deres arbejde i forbindelse med del den af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelser, der skulle klares i vores lejlighed.

Desværre viste sig, at håndværekerne ikke nøjes med at udskifte en del af de lodrette vandrør i skabet under køkkenvasken, for de har også udført opgaven sådant, at den er kommet til at fylde mest muligt. Dermed kan det udskrået stykke af skabets bund kun bruges, hvis det bliver skrået yderligere i stykker eller hvis vi bekoster en ændring af de omtalte lodrette vandrør.

Da vi endnu ikke har besluttet, om vi vil offer penge på at få udskiftet de omtalte lodrette vandrør for tredje gang inden for små otter års tid, fandt min Skat på en anden løsning. Så derfor tog han en af de overskydende rester fra, da vi byggede vores køkken, og så gik han i gang med at føre sin ide ud i livet, hvilket krævede både brug af et fladbor …

2011/03/05/201.jpg

… et hulbor …

2011/03/05/202.jpg

… samt en stiksav, men så blev resultatet …

2011/03/05/203.jpg

… også både yderst brugbart samt pænt.

🙂

Selvfølgelig havde skabet bund været pænest, hvis der aldrig havde været savet i den, men når nu det ikke kan være anderledes, er det da betydeligt både mere brugbart samt pænere med denne løsning frem for med et stort hul.