Arkiver

Hjemad


Hverdagen, Oplevelser.

Min Skat og jeg nåede at bruge fem timers tid på at gå rundt i Zoologisk Have, imens vi begge to hyggede os gevaldigt med at se, opleve, nyde og især fotografere alle de mange forskellige skønne og spændende dyr samt især alle de mange både bløde, kære, legesyge, nuttede, søde samt uldne dyrebørn. Vi har også begge to nydt at være kærester, for vi har mange rigtigt mange gange under vores rundtur i den lidt over 150 år gammel have tilladt os at stoppe op og give efter for vores behov samt lyst til at kramme, kysse og nusse lidt med hinanden. Der skal som bekendt også være tid til hyggen samt tid til at nyde hinanden. For hvorfor skulle man ellers have en kæreste ?

Da Zoologisk Haves udgang fra afdelingen i Søndermarken var lukket, var vi nødt til at gå tilbage til havens afdelingen i Frederiksberg Have …

2014/05/17/701.jpg

… så vi kunne gå ud af hovedindgangen. Jeg ved ikke, hvorfor man har valgt at lukke den omtalte udgang, med hvis det er for at være helt sikket på, at folk kommer forbi samt især køber noget i ZooButikken, så skulle man måske heller sørger for at gøre dens udvalg noget mere spændende end det lige for tiden er tilfældet, for den har godt nok ikke ret meget at byde på og slet ikke hvis man sammenligne med butikken i Aalborg Zoo samt butikken i Odense Zoo.

På vej tilbage til vores lille bil nåede vi at handle lidt ind hos Aldi på Roskildevej og da vi nåede hen til vores lille bil, satte vi kursen i retning mod Roskilde og ganske lige som på vej ind til Zoologisk Have fordelte vi opgaverne imellem os sådant, at min Skat styrede vores lille bil, imens jeg hæklede på et måske kommende projekt og inden længe var vi nået til Roskilde …

2014/05/17/702.jpg

… hvor vi lige nåede at handle lidt ind hos Lidl på Københavnsvej, før vi kørte hjem samt puttede de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.