Arkiver

Dagens sold


Oplevelser, Ænder.

Min Skat og jeg afsluttede vores besøg i Ree Park – Ebeltoft Safari ved at gå en runde i stedets flotte souvenirbutik og sikket dog et fantastisk spændende samt stort vareudvalg, den har at byde på. Der er jo stort set alt, hvad hjertet kan begærer, samt lidt mere, og selvfølgeligt lod jeg mig frist til at bruge lidt penge, for jeg kom til at købe denne søde lille plyssede ælling …

2011/06/21/401.jpg

… der er fra det amerikanske firma Wild Republic nærmere bestemt fra deres serie af Itsy Bitsy plys dyr og selvom jeg godt nok allerede har den i forvejen, måtte jeg simpelthen have en mere. Den kostede for øvrigt 36,00 kroner.

Jeg kom også til at købe denne dejlige plyssede hornugle …

2011/06/21/402.jpg

… der har en lille magnet i hver vingespids, så den kan hænges op på en magnetisk overflade. Den er også fra det amerikanske firma Wild Republic nærmere bestemt fra deres serie af Wild Clingers og den kostede 69,00 kroner.

Jeg ved, at der også finde en canadisk gås, en flagermus samt en gråandrik i den samme serie og jeg var egentligt på udkig efter en af dem, men desværre kunne jeg ikke finde bare en eneste af dem. Så de er hermed lige blevet skrevet på min ønskeseddel.

Endelig kom jeg også til at købe en nøglering …

2011/06/21/403.jpg

… der kostede 36,00 kroner og den vil helt sikkert få en fast plads på samtlige af vores fremtidige juletræer, hvor den vil hænge samt minde min Skat og mig om en nogle rigtigt dejlig samt hygge time i Ree Park – Ebeltoft Safari, vi havde i juni 2011.