Arkiver

Dagens ænder


Oplevelser, Ænder.

Vi afsluttede vores besøg i Randers Regnskov med at gå en tur igennem Regnskovsbutikken, der var fyldt godt op med en hel masse meget forskellige spændende ting og sager lige fra brugskunst og bøger over legetøj og plys dyr til postkort og tøj, som alt sammen på den ene eller anden måde har noget at gøre med regnskoven.

Vi kom også til at købe en bog om teknikken bag Randers Regnskov samt to plys ænder … eller rettere … min Skat købte to plys ænder til mig. For han synes, at når jeg ikke havde dem i forvejen, så skulle jeg altså have dem.

🙂

Den ene …

2007/08/25/207.jpg

… er lille og handy, så den kunne være i posen sammen med bogen, men den anden … den var ikke sådan lige at have med at gøre, hvilket vi fandt ud af, allerede da vi stod og udfyldte bagsiden af vores billetter, så vi kunne få dem byttet ud med et årskort til Randers Regnskov.

"Mor se, han har en and på hovedet" …

2007/08/25/201.jpg

… sagde en lille pige, som stod ved siden af os og hendes stakkels mor prøvede alt, hvad hun kunne for at få pigen til at holde mund, men hun blev ved: "Se nu mor. Han har en stor and på hovedet. Kan man godt det ?".

Ja, det kunne hun vel se, at man kan.

😉

Da vi kom udenfor, ville min Skat lige tage et billede af Randers Regnskovs indgang, for det havde han ikke kunne tage, da vi ankom, fordi det regnede alt for meget. Her havde han og anden altså lidt svært ved at blive enige om, hvordan de skulle stå …

2007/08/25/202.jpg

… men de kom på en fælles løsning til sidst, selv om anden godt nok brokkede sig en hel del, men så kom det næste "lille" problem, hvordan får vi anden med hjem ?

2007/08/25/203.jpg

En and skal ikke ligge i bagerummet ( der var nu heller ikke plads til den ), den skal helst sidde på bagsædet, men der var der heller ikke plads med mindre den altså kunne ligge ovenpå vores ting, så det kom den til.

Nu ved jeg udemærket godt, at både mennesker og ænder skal være spændt fast, når de kører i bil, men da den lå så tæt på loftet samt i klemme imellem bagsædet samt forsæderne …

2007/08/25/204.jpg

… og da den ikke kunne rokke sig ret mange millimeter, da vi prøvede at skubbe til den. Så håbede vi på, at den ikke ville komme noget til, hvis vi foretog en hård opbremsning under vejs.

😉

Anden brokede sig godt nok meget under det mest af køreturen hjem, da den påstod, at den ikke lå godt. Så den blev glad endda meget glad, da vi endeligt langt om længe var nået frem til Roskildevænget og den kunne komme ud i et fri igen. Så da vi var kommet op i vores lejlighed, blev jeg lige nødt til at trøste den lidt …

2007/08/25/205.jpg

… før den kom over i sofaen til nogle få af mine andre plyssede ænder …

2007/08/25/206.jpg

… det ser ud til, at den er noget mere tilfreds med tilværelsen nu, end den var under køreturen hjem fra Randers Regnskov til Roskilde.

🙂

Dagens to nye plys ænder …

2007/08/25/208.jpg

… en stor og en lille en af slagsen, der nu er blevet trætte …

2007/08/25/209.jpg

… og som derfor mener, at de skal have den ene sofa for sig selv.

Nå … min Skat og jeg har nu heller ikke tid til at bruge den sofa lige nu, for vi skal i gang med at tømme bilen, så den kan komme over i garagen. Vi skal have tømt poserne med vasketøj, så vaskemaskinen kan blive sat i gang. Vi skal have set, hvad der er kommet af post og reklamer, imens vi har været væk. Vi skal have fremkalde alle vores billeder, så vi kan komme til at se dem, og så videre og så videre.

🙂