Arkiver

Det var den mandag


Hverdagen.

Så er vi igen ved at gå i seng og jeg undre igen mig over, at jeg ikke har nået mere i løbet af denne dag, end jeg rent faktisk har.

Da jeg stod op i morgnes, havde jeg masser af ideer om, hvad jeg skulle nå i dag, men som altid havde jeg lige glemt at tage højde for, hvor lang tid mange af disse aktiviter tager.

I dag har jeg så blandt andet nået at vaske og stryge tre maskinfulde tøj, som jeg har fået putte på plads i diverse skabe og skuffer.

Jeg har været ude at gå i næste tre timer, da jeg gik ind til Roskildes Centrum for at handle ind.

Min kollega fra Store Valby kom rundt for at hente de arbejdsopgaver, som jeg tog med hjem fra arbejdet i torsdag og som jeg fik løst i løbet af i går. Vi talte sammen i en lille times tid, før hun kørte, lige som min Skat kom hjem fra arbejdet.

Så kørte han og jeg til Farmor samt fik lige handlet "det tunge" ind hos Netto. Da vi kom hjem, satte vi varerne på plads i fællesskab.

Efter vi havde spist til aften samt ryddet til side, vasket op, tørret af, stillet på plads og fulgt skraldespanden ned, satte vi os ved hver sin computer og fik hver især skrevet lidt på hver sin blog.

Jeg nåede at skrive mit indlægt om vores rundtur på Roskilde Kloster om onsdagen samt om vores lørdag på Møn i uge 26 helt færdigt.

🙂

Hmmm … kan en mandag virkelig være så uinteressant at både læse og skrive om ?