Arkiver

Forårsferie


Hverdagen, Nyheder.

Hvis alt var gået, som min Skat og jeg havde håbet på samt planlagt, så havde vi i dag kunne tage hul på nedtællingen til vores forårsferie, da min Skat havde fået lov til at afspadsere noget af alt sin optjente flex i hele uge 12 år 2011, men desværre kan vi blot endnu en gang konstatere, at Hanne havde 100% ret, når hun plejede at sige: "At planlægning er simpelhen ikke den tid værd, man bruger på det, for tingene bliver alligevel aldrig, som man har planlagt".

For i fredags blev min Skat af hensyn til en stor arbejdsopgave, der skal være færdig senest den 1. april 2011, hvilket bestemt ikke er nogen som helst form for aprilsnar, nødt til at ændre på den planlagte forårsferie og derfor måtte han rykke på den, så han i stedet for at holde afspadsere i næste uge holder afspadsere i denne uge.

Når nu min Skat har været nødt til at ændre på planerne, så er det der meget bedre, at vi holder forårsferie en uge tidligere end planlagt frem for hvis han havde været nødt til annullere den helt.

Så bliver der lidt stille her på bloggen i den næste lille uges tid, så skyldes det, at der er gået forårsferie i blogskrivning … altså at jeg har mere travlt med at nyde fridagene samme med min elskede Skat frem for at bruge tid på at skrive om dem på min blog, hvilket jeg jo altid kan gøre, når det helt sikkert alt for tidligt er blevet hverdag igen.