Arkiver

God morgen torsdag


Hverdagen.

Der er morgner, hvor man nærmest springer ud af sengen i lige præcist det splitsekund væggeuret eller clockradioen går i gang med at larme, fordi man er springfyldt med masser af energi samt gå-på-mod, og så er der morgner, hvor man mere eller mindre skal sparke sig selv ud af sengen adskillige sekunder efter clockradioen eller væggeuret er begyndt at larme, fordi man er så træt samt uoplagt, at man simpelhen bare har allermest lyst til at blive liggende i sin dejlige varme seng samt sove videre.

Denne morgen er for min Skats og min vedkommen helt klart en af den sidste slags morgner, men det lykkedes dog endnu en gang for os begge to at forlade sengen samt komme i gang med denne dags mange opgaver til helt normal tid.

Jeg har det bare ikke særligt godt med at vide, at min Skat er træt samt uoplagt, når han kører hjemmefra om morgen, og slet ikke når jeg så også ved, hvor ophængt han er med krævende arbejdsopgaver med meget korte deadlines på hans job. Jeg håber, han får en virkelige god dag uden alt for mange svære opgaver, for det har han om nogen brug for.

Det er torsdag morgen og lige nu er det overskyet her i Roskilde, så solen har måske også svært ved at forlade sin dejlige varme seng her til morgen. Det er nu eller helt små lunt udenfor her til morgen, for lige nu er udendørstemperaturen 10,6 plusgrader.

Min Skat og jeg har lige taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag, da det jo er Store bededag i morgen og vi dermed får forlænget denne uges weekend med en hel dag, men inden vi er nået så langt, så vi kan komme til at tage hul på den så efterlængtet weekend, har vi begge to lige en hel masse meget forskelige opgaver, vi lige skal have klaret, så det er vel bare at gå i gang med at løse dem fra en ende af.