Arkiver

Flere fødselsdagsgaver samt julegaver


Hverdagen, Ænder.

I denne uge lykkedes det … for Wivi ankom ved 9:30 tiden, ganske som vi havde aftalt, at hun skulle. Lige da hun trådte ind ad hoveddøren, så det næsten ud som om, hun var ved at flytte ind, for så mange poser havde hun med. Det viste sig dog, at det var hun ikke, hun havde bare dels taget nogle ting med, hun gerne lige ville vise mig, dels nogle blade, jeg lige skulle gennemse, før de går videre til den næsten, der gerne vil låne dem, og dels mine julegaver, mine fødselsdagsgaver samt mit påskeæg.

Sidste år var min julegave fra familien i Fakse årets nissepar fra Trip Trap, men da jeg ikke samler på dem og jeg heller ikke ønsker at komme til samle på dem, havde Wivi lovet mig, at de ville blive byttet til årets Nisserikker, der jo rent faktisk stod på min ønskeseddel. Wivi have bare læst forkert, så hun troede, der stod årets nissepar. Da årets nisserikker kun koster en tredjedel af årets nissepar, var der dermed blevet frigivet nogle penge, som Wivi så har brugt til at købe nogle forskellige småting for mig, imens jeg ikke selv har kunne komme i butikker på grund af min ømme højre hæl. Disse ting vil jeg dog ikke vise frem her på bloggen, da jeg skal bruge dem som julegaver eller kalendergaver, og jeg ved jo ikke helt hvem, der læser med her på bloggen, og folk skal jo helst ikke kunne se, hvad de ting, de får af mig, har kostet.

Jeg startede med at pakke mine to fødselsdagsgaver ud. De indeholdte hver sin bog …

2010/04/15/101.jpg

… så nu fik jeg det fjerde samt det femte bind i forfatterparrets Kathleen O´Neal Gear og W. Michael Gear storslået saga om de første mennesker i Nordamerika. Jeg glæder mig til at læse dem, men jeg skal bare lige have læst de tre første bind i serien, før jeg når til de to bind, jeg fik i dag.

🙂

Resten af de mange ting, jeg fik af Wivi i dag, var ikke pakket ind, langt de fleste af dem viste jeg jo, at jeg ville få af hende, næste gang vi ses, og resten havde hun bare lige købt, fordi hun var "faldet" over dem i den lokale genbrugsbutik.

Det næste jeg fik var årets nisserikker fra 2009 …

2010/04/15/102.jpg

… fra Trip Trap og endnu en gang er de designet af Etly Klarborg. De er nu også bare så søde og så kan de bruges både på vores juletræ så vel som på vores pynte- samt troldegrene.

Wivi havde flere små keramik nisser med til mig i form af en æske med fem forskellige nislinger …

2010/04/15/103.jpg

… der er designet af Marie Sohl, der jo også har designet det par gårdnisser, min Skat og jeg købte den sidste søndag i advent sidste år.

Så kom vi til ænderne, for Wivi havde købt denne skønne plyssede sofapude med en forædt eller syg and …

2010/04/15/104.jpg

… da hun havde fået øje på den i den lokale genbrugsbutik.

Hun havde også købt denne søde lille hvide keramikand …

2010/04/15/105.jpg

… der ikke lige frem ligner nogle af de andre keramikænder, jeg har.

Så var der denne søde lille and …

2010/04/15/106.jpg

… som jeg ikke helt kan finde ud af, om den er fremstillet af bark eller kok.

Der var også en nøglering med en lille hvis plys and …

2010/04/15/107.jpg

… der basker med vinger eller retter hele anden vibrerer, når man trækker den op via snoren, der siden i dens hale. Den kan dog ikke holde balancen, så den vælter om på den ene side, når jeg prøver på at få den til at bevæge sig hen ad et bord eller gulvet.

Så var der dette par små plys ænder med meget tynde vinger og ben …

2010/04/15/108.jpg

… de er udstyret med en snor, hvori der sidder en lille sugekop, så de kan hænge næste hvor som helst.

Den sidste and i denne omgang er dette symærke …

2010/04/15/109.jpg

… som jeg allerede har en ide med. Om jeg så nogensiden når at føre den ide ud i livet, ved jeg til al held ikke noget om på nuværende tidspunkt.

Så var jeg nået til mit påskeæg, der dels indeholdt en ny natkjole med Mickey Mouse og dels dette ark laserstickers med forårs- og påskemotiver …

2010/04/15/110.jpg

… endelig fik jeg også en lysegrå fleece poncho med tilhørende hansker, begge dele er dekoreret med små ponponer i lyserødt og mørkegråt. Wivi havde fået sætte igennem sin kometikklub, men da hun ikke selv går med ponchoer og hun ved, jeg er glæde for mine, gå gav hun sættet til mig.