Arkiver

God morgen mandag


Hverdagen.

Det er mandag morgen og dermed er en hel ny arbejdsuge lige begyndt. Denne arbejdsuge er så i hvert fald for min Skats og mit vedkommen bare lige 20% kortere end, hvad en helt normal arbejdsuge plejer at være, eller skrevet på en anden måde den kommende weekend er 50% længere, end hvad en helt normal weekend plejer at være.

Dette skyldes, det er Store Bededag på fredag, der for øvrigt også er Valborgaften, men det er der nok ikke mere ret mange, det ved hvad er.

Min Skat og jeg har for længst tage hul på ikke kun denne mandag, men også på denne arbejdsuge for han er som ment også allerede gået hjemmefra og lige om lidt så møder han forhåbentligt på sit arbejde. Selv sidder jeg ved mit skrivebord, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt min morgenthe, imens jeg skriver lidt på min lettere forsømte blog, eller retter jeg ligger nu mest af alt i fast rutefart fra mit skrivebord inde i vores soveværelse samt til det åbne vindue i vores badeværelse, hvorfra jeg fotografere den opstående sol med cirka fem minutters mellemrum.

På vores seng står de tre store grønne kommodskuffer …

2010/04/26/001.jpg

… min Skat og hentede ude på Shurgard i lørdags, og da de måler 38,50 x 37,00 x 15,00 centimeter indvendigt, så kan der jo være en hel del i dem. Det er min mening, at denne mandags hovedopgave skal være, at jeg skal have tømt alle tre kommodeskuffer, hvilket jo nok ikke kan tage ret mange sekunder, det er jo bare lige at vende bunden i vejret på og så er det overstået.

😉

Derimod kommer jeg nok til at skulle bruge lidt længere tid på at få ryddet op samt sorteret i alt deres indhold, så jeg dermed kan finde ud af … hvad der forsat skal gemmes samt hvad det skal gives væk eller smides ud. Hvis jeg når så langt i dag, kan jeg måske allerede i morgen kommer i gang med at finde ud af, hvad der fremover skal ligge i disse tre eller rettere fire skuffer, for der er jo også den, vi hentede på Shurgard for cirka to uges tid tiden.

Under alle omstændigheder har jeg sat mig for, at jeg skal være 100% helt færdigt med disse fire store grønne kommodekuffer inden den kommende weekend, hvor jeg håber, min Skat og jeg får tid til at køre dem ud til Shurgard igen, så vi har dem mindre stående og fylde op i vores lille lejlighed.