Arkiver

Ugens sidste solnedgang


Hverdagen.

I dag begyndte solen at gå ned allerede inden min Skat og jeg var nået så langt med denne dags mange opgaver, at vi kunne sætte os ved spisebordet for at nyde aftens menu.

Jeg tog det første billede af den nedgående sol ved 20:07 tiden …

2010/04/25/301.jpg

… og på det tidspunkt, var min Skat og jeg i fuld gang med at bære den færdigt tilberedte aftensmad fra køkkenet ind til spisebordet, der står i stuen.

Jeg tog det næste billede af den nedgående sol ved 20:11 tiden …

2010/04/25/302.jpg

… lige før min Skat og jeg begyndte at tage for os af aftens menu, og jeg tog det sidste billede af den nedgående sol ved 20:17 tiden …

2010/04/25/303.jpg

… lige efter min skat og jeg havde sat os til rette ved spisebordet samt vi begge to lige havde nået at smage på aftens menu. Her var det så, jeg syntes, det var lidt for køligt at have altandøren stående åben, så derfor lukkede jeg den.

Indtil videre har det været en både god samt aktiv weekend, vi har haft i denne uge. For vi har virkeligt nået en hel masse meget forskellige praktiske småting. Ting vi begge to har haft løst til at få klaret i lang tid og som vi så endelige langt om længe fik eller retter tog os tid til at ordne i denne uge.

I morgen starter endnu en hel ny arbejdsuge med alt det, sådant en af slagsen nu har at byde på, og så kan vi jo glæde os over, den kommende uge kun er på fire arbejdsdage, da det jo er Store Bededag på fredag. Så måske er der bare et lille bitte håb for, at vi også kan nå en hel masse forskellige praktiske småting igen i den kommende weekend.