Arkiver

Med hensyn til …


Hverdagen.

mit indlæg torsdag morgen så tillader jeg mig nu at gør, hvad min psykolog har sagt til mig, at jeg skal gøre i en situation som denne. For jeg skal simpelthen blive meget bedre til at sige fra over for mine omgivelser, da de simpelthen ikke længere skal har lov til at bestemme over mig samt holde mig nede.

Så i steder for at dække mig inde under … at mod dumhed kæmper selv guderne forgæves og når de for længst har opgivet at bruge mere energi, flere kræfter samt mere tid på at ændre på tingenes tilstand, så behøver jeg heller ikke at gøre andet end at ignorere de to kommentarer, jeg ind til videre har modtaget til det omtalte indlæg, så skriver jeg et lille svar til begge kommentatorer samtidigt med jeg tillader mig at uddybe min mening om emnet. For jeg har altså – selv om alle andre nok vil påstod det modsatte – lov til at have en mening lige som jeg også har lov til at holde fast i den.
 
 
@ Fru Møller.

Du har selvfølgelig fuldstændigt ret i, at det bestemt ikke indebærer nogen som helst form for sundhed- og miljømæssig risiko at ryge. Det er jo også lige præcist derfor, vi alle som en er blevet født med et veludviklet forbrændingsanlæg inklusiv skorsten.

Selvfølgelige er det kun en person med en så lav intelligens som min ( bare pudsigt at hver gang jeg har fået målt min intelligens, har jeg fået at vide, at den ligger et pænt stykker over gennemsnittets ), der kan finde på noget så fuldstændigt tåbeligt som at påstå, at et indeklima som det, jeg er vokse op i, kan have haft nogen som helst form for negativ indvirkning på mit helbred, for det har det selvfølgeligt slet ikke haft.

For selvfølgeligt er det sundt endda meget sundt at vokse op i hjem, hvor begge forældre samt alle de familiemedlemmer, der kom på besøg, var storryger. Lige som det bestemt heller ikke har indebåret nogen som helst form for sundhedsrisiko, at der aldrig nogensinde måtte luftet bare en lille bitte smule ud i mit barndomshjem. På grund af den meget simple årsag at hvis bare et eneste af rækkehusets mange vinduer kom til at står bare en lille bitte smule på klem, kunne jo dem, der gik forbi ude på gade, høre, hvad Mor – det eneste normalt begavet menneske på denne jordklode, der for øvrigt var omgivet af en flok lalleende tåber – sagde og hun skulle bestem ikke udspioneres af en flok tumper.

Selvfølgelig har det heller ikke indebåret noget som helst form for sundhedsmæssig risiko at vokse op i et hjem, hvor det hele året rundt ikke var muligt at kigge ud af vinduerne, fordi de var fyldt op med vand imellem de to lag glas. Det kan næppe havde været sundhedsskadeligt at vokse op i et hjem, hvor en god blanding af mug og skimmelsvamp voksede på indersiden af samtlige ydervægge samt på bagsiden og undersiden af samtlige møbler.

Selvfølgeligt har det heller ikke indebåret nogen som helst form for sundhedsfare, at vokse op i et hjem, hvor begge forældre havde en så høj personlig hygiejne, at de skiftede deres hvide undertøj, hver gang de gik i bad, hvilket de så maximalt gjorde en gang om ugen og allerhelst kun hver anden uge. For deres sarte hud havde bestemt ikke godt af alt for meget vand og sæbe. Begge mine forældre var for øvrigt også så sparsommelige, at ingen af dem brugte toiletpapir uanset hvad de havde foretaget sig på toilettet. Så når deres hvide undertøj endeligt langt om længe skulle vasket, kunne vaskemaskinen ikke klare at få det rent, og deres hvide undertøj blev derfor nødt til at simre i et døgns tid eller to i en gryde, der ikke måtte lægges låg på, ude på komfuret. I denne gryde hyggede mine forældres hvide undertøj sig så i en god bladning bestående af en del blegevand, en del klorin, en del vand og en del vaskepulver. Hvilket helt sikkert har været enormt sundt og alt andet end sundhedsskadelig at indånde.

Faktisk vil jeg våge at påstår, at det må havde haft krævet et mere end ualmindelige godt helbred både fysik og psykisk, hvis et barn har kunnet overleve at vokse op i så ekstremt usundt indeklima.
 
 
@ Evi.

Min vrede er ikke kun rettet imod mine forældre, men også imod alle de andre vokse mennesker jeg havde kontakt med i løbet min opvækst. For samtlige af dem valgt den helt nemme løsning … nemlig at klapper bagdelen fuldstændigt sammen i stedet for at blade sig bare en lille bitte smule og det er mine forældre samt alle de andre voksne mennesker, som jeg har haft kontakt med under min opvækst, og især deres manglede tankevirksomhed og vilje til at gribe inde, der har været med til at skade mit helbred. Det er jo ikke dem, men derimod mig, der er kommet til at betale prisen for denne enorme mænge af dovenskab, dumhed samt egoisme.

Jeg ønsker ikke, at bare et eneste barn skal komme til at opleve en så både fysisk og psykisk usund opvækst som min, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min mangt, plus mere for at forhindre det.

En ting har jeg dog indtil videre nået at lære i løbet af mit liv og det er … at samtlige misbruger ( og så er det fuldstændigt lige meget om det er røg, piller eller alkohol, de misbruger ) har en enorm stor og yderst veludviklet evne til at fuldstændig fralægge sig en hver form for ansvar for den negative indvirkning deres destruktive livsførelse kan have og har på alle levende væsener, der befinder sig i deres nærmeste omgivelse, og især på disse individers helbred og trivsel.

Tvært imod ser de sig selv om det helt store offer og når den dag kommer, hvor deres nærmeste pårørende endelige langt om længe giver dem det længe tiltrængt hårde spark i bagdelen, så fatter de ikke, hvorfor de fik det. For det er jo ikke dem, men alle de andre, der er noget galt med, når de ikke længere orker at bruge alt deres energi, alle deres kræfter, hele deres liv samt alt deres tid på at hjælpe nogle ynkelige topegoistsigte kræ.

Jeg har set indtil flere personer i mit sociale netværk, der under deres opvækst har indtaget en daglig kost, der bestod af astmamedicin samt penicillin på grund af den ene luftvejs infektion efter den anden og den dag, personerne er blevet så gamle, at de har kunnet flytte fra det røgfyldte barndomshjem, har de stort set eller helt kunnet undgå at proppe sig med alle disse usunde og sundhedsskadelige piller, men selvfølgelig kan det næppe havde noget med røgen at gøre.

Her vil jeg så tillade mig at oplyse dig om, at jeg i løbet af hele min barndom havde en luftvejs infektion som den, jeg lige for tiden hygger mig, mindst en gang om måneden året rundt. At det årlige antal af luftvejs infektioner blev kraftig reduceret, da jeg flyttet fra mit røgfyldte barndomshjem og at det årlige antal af luftvejs infektioner blev yderlige reduceret, da jeg stoppede på min yderste røgfyldte arbejdsplads, samt at det er over to års tid siden, jeg sidste har haft en luftvejs infektion.

Så jo … det går fremad, selv om jeg desværre stadigvæk er modtagelig for den slags infektioner.

Selv om samtlige ryger ikke fatter det, så dræber rygning og desværre dræber det ikke kun rygerne, for alle i deres omgivelser risikere også at dø på grund at nogle topegoister manglede tankevirksomhed.
 
 
For at vende tilbage til mine 24 timer sammen med min psykolog så har de haft den indvirkning på mig, at jeg er blevet endnu mere bevist om, at det var mine forældre med mere og ikke mig, der mentalt set var og stadigvæk er noget fuldstændigt ravruskende galt med.