Arkiver

Lysende pakker


Hverdagen.

Det var nu ikke lige frem med i mine planer for denne uge, at jeg også skulle en tur til City 2 i Høje Tåstrup i dag, men som jeg vist nok har været inde på et par tre gange eller mere før, så er det jo også langt fra altid nok snare stort set aldrig er tingene bliver lige præcist sådant, som jeg har håbet på, planlagt og regnet med.

I går, da jeg var på en hyggelige tøsse shoppingtur i City 2 sammen med min veninden fra Hvidovre, kom jeg til at købe nogle få små ting, som jeg skal bruge til næste års pakkekalendere, en dansende plys and samt et hold med tre lysende pakker til mig selv. Desværre viste det sig, da jeg var kommet hjem og jeg havde fået sat batterier i de tre pakker, at den ene af de to små pakker ikke virkede, som den skulle, og derfor tog jeg i formiddages en tur til City 2 for at få pakken byttet.

Det viste sig, at butikken havde haft flere reklamationer på lige præcist denne af deres varer og jeg fik tilbudet, at jeg godt måtte få mine penge retur. Dette afslog jeg, for jeg vil meget heller have tre pakker, der rent faktisk virker, som de skal. Så jeg fik lov til at prøve lige præcist så mange af deres pakker af, til jeg havde fundet dels den jeg "manglede" samt dels de tre, der udgør et holde mere.

Jeg har dog endnu ikke taget stillig til, om det ekstra hold pakker bliver brugt som en julegave næste år eller om vi selv beholder det. For de er nu søde de tre pakker …

2009/11/12/001.jpg

… og især når de står i et halvmørkt hjørne og der er lys i dem …

2009/11/12/002.jpg

… de vil være rigtigt søde under vores juletræ og især efter vi har pakkede alle de helt normale gaver ud.

De lysende pakker er købt hos Alstrøm i City 2, hvor et sæt med en stor og to små pakker er sat ned fra 129,95 kroner til 49,95 kroner. Hver pakke kører på tre stykker AA-batterier og da de jo kan genoplades, så bliver de ikke særlige dyre i drift.