Arkiver

Tirsdag morgen


Hverdagen.

Lige nu kæmper Solen …

2008/05/13/001.jpg

… sammen med skyerne om, hvem af dem der skal hærske over himlen i dag.

Det er blevet tirsdag morgen og dermed er vores pinseferie vel overstået, Min Skat er tilbage på arbejdet og jeg er tilbage ved computeren, hvor jeg er i fuld gang med min jobsøgen samt nogle andre småting.

Den eneste formildne omstændighed, ved det er hverdag igen, er, at der kun er fire dage til, det igen er weekend og at vi snart kan begynde at se frem til vores sommerferie, som vi har aftalt skal være på mindst tre uger i år. Vi har dog endnu ikke planlagt, hvornår den skal holdes.

Det har været en god pinseferie, som vi har haft i år. Vi har selvfølgelig nået alle de mange daglige gøremål så som at få aflivet en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier, gøre rent, handle ind, rydde op, vaske og stryge en hel del tøj samt besøge Farmor, men vi har også nået at få en på opleveren, da vi både i lørdags samt i søndags var til Fortællerfestival på Lejre Forsøgscenter ( der skal nok komme et par indlæg om de tur ).

I går gik vi en god lang tur i skoven og omegn samt i Folkeparken og Roskildes centrum ( der skal nok komme et par indlæg om den tur ) og ellers så vi bare brugt tiden til at være kærester.

Jeg har virkeligt nydt, at vi hver morgen og aften i løbet af de sidste tre dages tid har haft tid til at putte os ind til hinanden samt ligger og småsnakke eller bare nyde, at vi har hinanden. At der i løbet af dagene har været tid til imellem de mange gøremål at stoppe op og give hinanden et kram, et kysse eller slet og ret bare fortælle hinanden at "Jeg elsker dig min Skat !".

Det er jo desværre den slags små ting, som man i den travle hverdag ikke lige nå at finde tid til og det er jo lige præcist disse små ting, som er så vigtige at huske på i det daglige samt som gør, at man lever og ikke bare er i live.