Arkiver

Hverdag igen


Hverdagen.

Lige så meget som vi begge to har haft glædet os til vores fire dage lange Kristi Himmelfarts ferie, lige så hurtigt er den desværre gået.

🙁

Det er hverdag igen. Min Skat er tilbage på sit arbejde og jeg er igen i gang med min jobsøgning.

Den eneste formildne omstændighed, ved det er hverdag igen, er, at der kun er fem dage til, det igen er weekend og at den kommende weekend er på tre dage, da det er pinse.

Det har været en god Kristi Himmelfarts ferie, som vi har haft i år. Vi har selvfølgelig nået alle de mange daglige gøremål så som at få aflivet en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier, gøre rent, handle ind, rydde op, vaske og stryge en hel del tøj samt besøge Farmor, men vi har også nået at få en på opleveren, da vi i lørdags var en tur på Lejre Forsøgscenter ( der skal nok komme et indlæg om den tur ) samt at bruge tid på bare at være kærester.

Jeg har virkeligt nydt, at vi stort set hver morgen og aften i løbet af de sidste fire dages tid har haft tid til at putte os ind til hinanden samt ligger og småsnakke eller bare nyde, at vi har hinanden. At der i løbet af dagene har været tid til imellem de mange gøremål at stoppe op og give hinanden et kram, et kysse eller slet og ret bare fortælle hinanden at "Jeg elsker dig min Skat !".

Den er jo desværre den slags små ting, som man i den travle hverdag ikke lige nå at finde tid til og det er jo lige præcist disse små ting, som er så vigtige at huske i det daglige samt som gør, at man lever og ikke bare er i live.

🙂