Arkiver

Påskefrokost & Nye ænder


Hverdagen, Ænder.

Vi er fire vennepar, der prøver på som minimum at mødes mindst en gang om året som reglen i løbet af dagene imellem jul og nytår. Sidste år lykkedes det desværre ikke for os at finde en dato, hvor vi alle otte kunne og derfor var vi blevet enige om, at vi så skulle prøve på at mødes til en påskefrokost i år.

De to fra Ølby var nødt til at melde afbud. Da deres påske allerede var fuldt ud disponeret og vi seks andre var så blevet enige om at mødes klokken 18:30 på en restaurant i København i aften.

Vi gik hjemmefra ved 17:15 tiden. Da vi ville være helt sikker på, at vi kunne nå at være fremme ved Roskilde station, så vi kunne komme med det regionaltog, som kørte mod København med afgang klokken 17:39.

Jeg ved ikke, om det var på grund af påsken eller slet og ret et lille mirakel, men ikke alene kørte regionaltoget fra Roskilde station til tiden, men det blev heller ikke forsinket på vej derinde af og ankom derfor til Hovedbanegården lige til tiden klokken 18:12.

🙂

Da vi var i rimlig god tid, gik vi lige en lille runde og så på de butikker, der findes inde på Hovedbanegården. Vi kom også forbi Ærlige Bent, som havde ophørsudsalg og derfor gav 50% rabat på alle deres varer.

Jeg fik købt en enkel lille ting, som jeg skal bruge til en fødselsdagsgave samt tre nye ænder til mig selv.

Min Skat fandt denne spareand …

2008/03/20/101.jpg

… som er meget svært at få et godt billede af. Den var sat ned fra 69,95 kroner til 35,00 kroner. Selv fandt jeg denne nøglering …

2008/03/20/103.jpg

… med en noget pjusket plys and fra det tyske firma Nici. Den var sat ned fra 44,95 kroner til 22,50 kroner, samt denne baby gummi badeand …

2008/03/20/102.jpg

… der var sat ned fra 29,95 kroner til 15,00 kroner.

🙂

Vi gik over til A Hereford Beefstouw lige ved siden af Tivoli og vi var de første, som ankom. Plejer man ikke også at sige … at det er dem, som bor længst væk, som normalt kommer først ?

Pudsig nok kom vi til at sidde ved det samme bord, som vi sad ved sidste gang, vi var derinde. Det er måske ved at blive vores stambord ?

😉

De to fra Amager ankom nogle få minutter efter os og dermed blev det de to fra Valby, som ankom sidst og oven i købet lettere forsinket.

Vi brugte aften til at hygge os samt snakke, alt imens vi spise en rigtigt god middag. Der er nu noget som snakken … tiden går lige som noget hurtigere, når man har det sjovt.

🙂

Pludselig var klokken blevet lidt over 22:30 og restaurantens personale var ved at gøre klar til at kunne lukke for i dag. Vi stod lidt og talte sammen alle seks, og de fire andre blev enige om, at de ville besøge Bryggeriet Apollo , hvor imod min Skat og jeg hellere ville hjem.

🙂

Også på hjemturen var vi heldige med DSB, da reginoaltoget mod Kalumborg både afgik til tiden, ikke blev forsinket under vejs samt ankom til Roskilde station til tiden. Så vi var hjemme hos os selv ved 23:50 tiden.

Lige om lidt vil vi går i seng. For klokken er ved at være et godt stykke over vores normale "går i seng" tid.

Det har været en rigtigt hyggelig aften i selvskab med nogle gode venner og jeg håber, at der ikke kommer til at gå cirka 15 måneder, før vi næste gang får mulighed for at ses og gerne alle otte.

🙂