Arkiver

Lørdag før påske


Hverdagen, Ænder.

Det er lørdag samt den første dag i vores påskeferie og hvis jeg sammenligner med, hvad vi nåede sidste år på denne dag, så har vi bestemt ikke nået ret meget i dag.

Vi har begge to været trætte og halvdårlige, men jeg fik dog taget mig sammen til at gå ind til Roskildes centrum for at klare et par småindkøb, imens min Skat så det meste af alt det Formel 1, som han har optaget i løbet af de sidste to nætter.

Jag havde desværre glemt at tage mit kamera med. Det kunne ellers godt være blevet til nogle rigtigt gode billeder i dag, for vejret var næsten lige så fint, som det var i lørdags.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med brugte batterier, dagrenovation, glas, pap og papir. Derefter forsatte jeg med at gå rundt om Kort & Godt, hvor jeg kom til at købe det sidste nye nummer af CrossStitcher og derefter runt om Heinzes Boghandel & Videcenter, hvor jeg købte Mammutbog nummer 14, som udkom i sidste uge. Før jeg gik i Kvickly, Netto, Strandberg samt Føtex på min jagt efter et majsfranskbrød. Det skulle dog vise sig at være spild af tid, da det var udsolgt alle fire steder. Så det endte med, at jeg købte et yoghurtbrød i stedet for.

På vej hen til kasselinien i Føtex kom jeg forbi afdelingen med sæsonvarer. Der havde man sat det hele – undtagen lys og servietter – ned med et sted imellem 50% og 67%. Se det er noget, som jeg kan lide. Det endte med at denne størrelse …

2008/03/15/001.jpg

… med meget store fødder og lige så små vinger, fik lov til at hoppe ned i min indkøbskurv. Den var sat ned fra 39,95 kroner til en rund tyver. Jeg kom også til at købe disse to æsker …

2008/03/15/002.jpg

… der var sat ned fra 14,95 kroner per styk til en rund femmer per styk.

Jeg gik via Roskilderingen hjem og der var lige så kønt derover i dag, som der var i sidste uge. Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at vi manglede tomater, så jeg gik lige en hurtigt tur over i Fakta i Østervangs Centeret ( center er måske nok for meget at kalde det. Der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ). Der kom jeg til at købe dette ark med forskellige laser stickers …

2008/03/15/003.jpg

… som kostede en rund tier.

Efter jeg havde sat de nyindkøbte varer på plads, tog vi begge to froskost og efter vi havde spis den, blev vi enige om, at vi ville gå en tur over til "vores" ænder, før vi gik i gang med at aflive opvasken.

Der var lige så kønt derover i dag, som der var i sidste uge.

🙂