Arkiver

Pjusket plys and


Hverdagen, Ænder.

Efter jeg havde været på bogudsalg samt fået hængt en maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet, ringede min veninde i Store Valby til mig. Hun villle høre, om vi skulle handle ind samme her til formiddag. Dette var et dejligt tilbud, for jeg kan handle noget mere ind, når jeg bliver kørt, end jeg kan klare at bære hjem på en gang, når jeg er til fods.

🙂

Vi var i flere forskellige forretninger både sammen og hver for sig, da vi havde aftalt, at vi skulle mødes hos en af byens boghandler, før vi så sluttede indkøbsturen af hos Strandberg.

Selv var jeg på jagt efter ænder. Da jeg skal finde ud af, om jeg kan finde et eller flere stykker fjerkræ med svømmehud imellem tæerne hos en eller flere af butikkerne her i Roskilde, så jeg kan fortælle min Skat, hvor han kan købe en fødselsdagsgave til mig.

😉

Jeg fandt dog kun to ænder … dels en næsten kuglerund glas and hos Natulig i Algade og dels en noget særpræget metal and hos Fair Trade i Sct. Peders Stræde, og så kom jeg til at købe denne pjusket plys and …

2008/02/27/101.jpg

… hos Bahne, hvor den kostede en rund tyver. Den kunne jeg ikke stå for, så den måtte simpelhen bare med mig hjem, så nu bor den i "min" sofa.

🙂