Arkiver

Sorte hæklet mellemlægs servietter


Håndarbejde.

Jeg havde håber på, at jeg i år havde nået at få pyntet op til Halloween, men det nåede jeg altså så bare ikke, da jeg fuldsændig manglede energien og overskudet til det, men så kan det være, at jeg når det næste år ( jeg har vel lov til at håbe på det ? ) og så vil det se pæneste ud med sorte lyseduge og mellemlægsservietter under pyntetingene.

Det er dog gået op for mig, at de seks sorte rund mellemlægsservietter, som jeg allerede har nået at hækle, så bare ikke vil være nok der til. Så derfor har jeg ud af nogle af mine større rester fra diverse grydelappe-projekter nået at hækle yderliger sådan en …

2007/11/26/101.jpg

… hver aften i løbet af de sidste fire dages tid.

Opskriften, som jeg en gang i tidernes morgen ( ok, så en gang i slutningen af 1980-erne ) har hentet gratist hos min lokale garnbutik, er fra DMC. Jeg har dog foretaget nogle små ændringer hist og her, blandt andret har jeg tilføjet en omgang samt trukket nogle masker fra.

Det er i alt blevet til fire runde mellemlægservietter og jeg har alt i alt brugt, hvad der svare til 1,5 nøgler sort "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil til alle fire mellemlægsservietter.

Det tager mig godt og vel en times tid at fremstille en af disse mellemsservietter.