Arkiver

Rod


Hverdagen.

Jeg hader rod !

Jeg kan simpelhen ikke holde ud, at vores hjem er rodet. Så det piner mig rigtigt meget, at vi lige for tiden lever med rod stort set i hele lejligheden.

🙁

Vi er aldrig rigtigt blevet færdige med at komme helt på plads i vores arbejdsværelse, så det er ikke nyt, at der er lidt rodet der, men det er bestemt ikke altid, at vasketøjskurvene er ved at løbe over deres breder i vores badeværelse. Jeg har bare ikke lige haft overskudet til at gå i gang med at vaske og stryge.

Det er det samme, som er årsagen til, at der hænge en masse tøj, som skal vaske samt stryges og som der ikke lige er plads til i vasketøjskurvene, på garderobestangen i entreen.

🙁

Vores køkkenborde …

2007/11/09/102.jpg

… ligner noget, som er løgn. Når vi har været ud at handle ind, er vi godt nok gode til at få de madvarer, som skal på køl eller frost, på plads, men resten bliver mere eller mindre bare smidt ind i det nærmeste skab og det, som der ikke er plads til, det havner på vores køkkenborde, hvor det så står og roder.

🙁

Der er også masser af rod inde i vores soveværelse. Der hænger en hel del af mit tøj på væggen. Dette tøj skal bare lige vaskes og stryges, før det kan komme på plads i mit klædeskab, men igen er der lige det der med mit manglede overskud til den slags. Det er også derfor, at mit skrivebord ser sådant ud …

2007/11/09/101.jpg

… ikke lige frem noget, som jeg er glad for at vise frem.

🙁

Og så er der vores stue … for over en måneds tid siden var vi på Shurgard, hvor vi hentede rullerne med julegavepapir samt alle de små og mindre æsker, som jeg har samlet sammen i løbet af året, så jeg kunne komme i gang med at pakke dette års advents- og kalendergaver ind. Jeg nåede bare ikke så langt med den opgave, så alt julegavepapiret …

2007/11/09/103.jpg

… ligger stadigvæk på vores sofabord og alle de små samt mindre æsker …

2007/11/09/105.jpg

… ligger stadigvæk på gulvet.

Ja, selv "min" sofa, som plejer at være hyggestedet for vores store plys ænder er rodet helt til …

2007/11/09/104.jpg

… da det er her, jeg har lagt de næsten færdige hækleprojekter, som kun lige mangler at få hæftet ender.

🙁

Åh … hvor er jeg altså træt af rod !!!