Arkiver

Ænder fra Lanzarote


Hverdagen, Ænder.

Sidst på eftermiddag kiggede to tredjedel af familien i Jyderup lige fordi. Da de alligevel skulle handle ind i Roskilde på vej hjem fra arbejdet, kom de rundt om os, så vi lige kunne udveksle poser.

Vi har godt nok aftalt med dem, at vi skal prøve på at ses i løbet af december, men da den måned har det med at gå alt for hurtigt og da begge hold plejer at have mere end nok at tage sig til i løbet af den måned, så er det desværre ikke sikkert, at vi når at få tid til at ses.

Så vi var blevet enige om, at vi skulle udveksle julegaverne i dag. Så har vi ikke dette "hængeparti" hængende over hovederne, hvis vi ikke lige når at får tid til at ses før efter jul.

De havde en lille gave, som de havde købt under deres sommerferie på Lanzarote, med til mig. Den indeholdte disse to flotte håndskrået og håndmalet træ ænder …

2007/11/19/001.jpg

… som jeg blev meget glad for.

🙂

Tak fordi I var så søde, at I tænkte på mig under jeres ferie og især tak fordi I tog disse skønne ænder med hjem til mig.

🙂

De fik de to poser med julegaverne til familien i Jyderup, posen med julegaverne til familien i Fakse samt posen med julekalenderen til Jyderup med og de aflevdere tre poser som indeholdte denne pakkekalender …

2007/11/19/002.jpg

… til mig. Hvad kan jeg sige ud over: "Bare det altså snart var jul … kan ikke vendte !".

🙂

Tak for begge dele samt for vores julegaver. Jeg håber ikke, at du er alt for skuffet over, at din pakkekalender ikke fylder lige så meget som min. Jeg har prøvet på at putte noget rigtigt godt i alle 24 pakker.

Vi tales ved med hensyn til, hvornår vi kan besøge jer.