Arkiver

Alene hjemme


Hverdagen.

Det er lørdagaften og det er ved at være spisetid i hvert fald for os, da vi helst vil have vores middagsmad ved 18:00 tiden.

Jeg er alene hjemme, da min Skat er på arbejdet. Det er meget sjældent, at han har behov for at arbejde i weekenderne – faktisk sker det kun maksimalt et par tre gange om året og næsten aldtid i løbet af oktober, november og december.

Det har igen i dag været en lang arbejdsdag for min Skat, da han kørte hjemmefra klokken 7:45 i morges og han ikke forventer at komme hjem før efter klokken 18:30, og desværre ser det ud til, at han også skal på arbejdet i morgen, da den igangværende opgave, som skal være færdig til på tirsdag, driller og tager meget længere tid end først beregnet.

Selv har jeg brugt det meste af formiddagen ved min computer, hvor jeg har fået pakket en god håndfuld billeder, som jeg har taget i løbet af de sidste to ugers tid og efter jeg havde spist frokost samt sovet til middag i næsten to timer, har jeg fået skrevet ikke mindre end tyve små og mindre indlæg på min blog, så jeg nu næsten er helt ajour i hvert fald med november 2007.

Nu kan jeg høre, at det pusler ved hoveddøren … det var min Skat, som kom hjem, så nu vil jeg hygge mig sammen med ham.

🙂