Arkiver

Forvirret fredag …


Hverdagen.

Lige nu sidder jeg og venter på, at min Skat skal komme hjem fra arbejdet, så vi kan komme i gang med at tilberede vores aftensmad, som i aften kommer til at gå direkte fra fryseren via ovnen og ind på bordet. Så kan det være, at vi, når vi har spist og vasket op, måske lige kan nå at hygge os sammen i bare en lille times tid, før det er tid til, vi skal gå i seng.

Det har været en noget forvirret fredag i dag …

Vi sov lidt længere i morges, da uret var sat til at ringe klokken 6:15. Min Skat havde taget en fridag, da bilen skulle til service, den skulle afleveres på værkstedet klokken 7:30. Så min Skat kørte hjemmefra klokken 7:15 og han kom tilbage igen klokken 8:00, da han var gået hjem fra værkstedet.

Han var kun hjemme i lige knap og nap et kvarters tid, da han gik hjemmefra igen ved 8:15 tiden, da han havde en tid hos sin læge klokken 8:45. Fra lægen skulle han så lige rundt om apoteket, før han kom hjem ved 10.15 tiden.

Så skiftede han til løbetøj og ligesom han var på vej ud af hoveddøren, blev der ringet fra værkstedet, at bilen var klar og kunne hentes. Så min Skat løb en lille hurtigt runde og derefter løb han hen efter bilen.

Da han kom hjem igen og havde været i bad samt skiftet tøj, spiste han lige noget frokost, og så kørte han på arbejdet, da han så kunne nå at være derinde ved 13.00 tiden.

Min Skat håber på, at hvis han arbejder i 4:00 til 5.00 timer i dag, at han så er nået så langt med den opgave, som skal være færdig til på tirsdag, at han så måske kan nøjes med at tage på arbejdet i morgen og så holde fri på søndag, og det kunne jo være dejligt.

🙂

Selv har jeg ikke rigtigt nået noget som helst igen i dag, ud over at jeg i formiddags har nået at vaske en maskinfuld tøj, som blev hængt til tørre på det lille tørrestativ og da tøjet var tørt, blev det lagt sammen og derefter på plads.

Efter min Skat var kørt på arbejdet, ringede jeg til min veninden i Store Valby og vi talte sammen i en lille halv times tid. Så spiste jeg frokost og derefter fik jeg lige klaret opvasken efter vores morgenmad samt frokost, før jeg gik i seng og sov fra klokken 13:30 til 17:30.