Arkiver

Årets 13. ups !


Hverdagen, Håndarbejde.

Det er ikke særligt tit, det sker, jeg kommer til at købe knapper. For som reglen, når jeg fremstiller noget, så er jeg for doven til at fremstille noget, som skal have knapper. Men i dag, da vi var en hurtigt tur igennem ZooButikken inde i Zoologisk Have, kom jeg til at købe disse fem håndfremstillede knapper …

2007/11/03/201.jpg

… de kostede 49,00 kroner for et ark og ifølge kortets bagside tåler de fuldt ud at blive vasket, hvilket jo er en hel klar fordel, hvis de bliver brugt til tøj.

😉

Jeg har da også allerede fundet ud af, hvad jeg nu er nødt til at hækle eller strikke, så de kan komme til deres fulde rette og da jeg ikke lige har noget garn i den rigtigt farve til min ide, bliver jeg jo også nok lige nødt til at købe det.

😉

De søde knapper er håndfremstillet i Syd Afrika og de sælges via firmaet www.buttonmad.com.

Der var mange rigtigt mange flotte, sjove og søde knapper i den samme serie, men jeg lovede mig selv, inde jeg gik ind i ZooButikken, at jeg kun måtte købe en ting derinde i dag og det holdt jeg også selv om det holdt hårdt at overholde det løfte.

😉

Men dermed har jeg ikke hverken sagt eller skrevet, at jeg ikke kommer til at købe mere end et ark med kapper næste gang, vi besøge Zoologisk Have, hvis de til den tid har flere tilbage af disse knapper i ZooButikken.

🙂