Arkiver

En uventet gave


Hverdagen.

Vores nabo er i løbet af det sidste lille års tid desværre blevet så dårlig, at han lige før påske var nødt til at flytte ind i en handicapvenlig bolig.

Min Skat og især jeg har efter aftale med vores nabos kæreste holdt lidt øje med ham og har det været noget, vi fandt foruroligende, så har jeg ringet til hende, så hun kunne tage stilling til, om det var noget, der skulle reageres på.

Jeg føler ikke selv, at vi har gjort noget stort eller på anden måde foretaget os noget, som vi ikke skulle have haft gjort, da jeg er af den opfattelse, at ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen, og hvis vi alle sammen bare kunne finde ud af at være lidt mere hjælpsomme overfor vores medmennesker, så ville denne verden blive et meget bedre sted at bo.

Så derfor blev jeg virkelig glad samt rørt, da vores nabos kæreste for lidt siden afleverede denne lille æske chokolade …

2021/04/25/0501.jpg

… hvorpå denne lille hilsen …

2021/04/25/0502.jpg

… var fastgjort, og det fik jeg også fortalt hende, lige som jeg også fik afleveret en lille hilsen i form af en par ugleformet hæklet grydelapper til vores nabo for at ønske ham tillykke med det nye bolig, alle mulige former for held og lykke fremover samt sige: “Tak” for godt naboskab igennem de år, vi har boet ved siden af hinanden.
 
 
Bonusinformation …
Jeg ved, at vores nabo har været gymnasielærere samt at han er lidt af en bogorm, og det er derfor, at jeg valgte at give ham et par ugleformet grydelapper, da ugler jo symbolisere klogskab.