Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 21. fredag samt dermed også den anden samt tredje sidste dag i vores fire dage lange Kristi Himmelfartsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er ved at gå ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er ved at stå, min elskede Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er blevet brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme et lille bitte stykke videre med den ene af de fire igangværende store oprydningsopgaver samt forsætte med samlingen af en ny computer til mig og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså 21 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffe, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, tale i mobiltelefon med Wivi i cirka fem minutter, vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Vi kørte hjemmefra ved 13:00 tiden og imens min Skat var til sin helt normale fredagstræning, nåede jeg at handle ind hos Jem & Fix samt finde de ti 15 liters plastik SmartBokse, hvis indhold bliver det næste, jeg skal i gang med at rydde op og især ud i. Da min Skat var færdig med dagens træning, hentede han de omtalte ti SmartBokse samt mig og da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at bære dem op i vores lejlighed.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftenens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.