Arkiver

Ups !


Hverdagen.

Christian har fødselsdag den 16. juni og da han allerede har de tre første sæsoner af TV-serien "Badehotellet", har jeg lovet Wivi, at han får den fjerde sæson, der udkommer den 4. maj, af min Skat og mig, så derfor besøgte jeg DVDOOs netshop for at bestille den, så jeg er sikker på, hvis ellers Pest Nord kan finde ud af at levere den, at jeg kan give gaven til Wivi, næste gang jeg ser hende.

Jeg fandt også meget hurtigt den ønskede DVD-boks samt fik den lagt i min indkøbskurv, men så begyndte jeg at se lidt på, hvad butikken ellers har at byde på og så gik det galt helt galt, for inden jeg fik set mig om, var jeg kommet til at bestille diverse Bly-Ray bokse samt film for 629,40 kroner til min Skat.

Det vil altså sige, at jeg allerede i dag er godt i gang som i sort set næsten helt færdigt med at købe, hvad min Skat skal have af den slags i fødselsdagsgave og julegave af Poul samt i adventsgaver, fødselsdagsgave, kalendergaver samt julegave af mig, så nu skal jeg bare lige huske …

… hvad jeg allerede har købt af den slags til ham, så jeg ikke kommer til at købe det igen, hvilket jo vil være langt mere end dumt, da et eksemplar af hver titel er nok.

… sørge for, at min Skat ikke selv kommer til at købe en eller flere af de titler, jeg allerede har købt til ham, hvilket så nok bliver det letteste, samt

… sørge for at gemme alle de købte titler så godt, at min Skat ikke når at finde dem, før jeg har pakket dem ind, men samtidigt så dårligt at jeg rent faktisk kan finde dem, når jeg skal i gang med at pakke dem ind, hvilket så nok bliver det sværeste.