Arkiver

Hoster og snotter forsat


Hverdagen.

Min næse er forsat helt stoppet samtidigt med den løber mere eller mindre konstant og min hals er forsat ru samtidigt med jeg hoster mere eller mindre hele tiden, så jeg tillagde mig forsat at påstå, at jeg er dårlig.

Jeg er dog ikke mere dårlig, end jeg nok skal tage mig sammen til at nå både at vaske og stryge mindst en maskinfuld tøj samt prøve på at genoplive min blog, der nu har ligget helt stille i næsten to ugers tid, men jeg tager ikke ind til Poul.

Det er ikke fordi, jeg vil tage skade af at besøge Poul og handle ind for ham, selv om jeg forsat "hygger" mig med en luftvejsinfektion, men Poul er KOL-patient og jeg risikere at smidte ham, hvilket kan få katastrofale følger, hvis jeg tager ind til ham i dag, på den anden siden kommer han til at sulte, hvis jeg ikke får handler ind for ham i dag.

Jeg ved forsat ikke, hvor jeg har fået denne luftvejsinfektion, men da der i flere af de butikker, jeg har handlede i før påske, var hostende og snottende medarbejder, kunne det jo tyde på at deres uansvarlige chefer ikke har været deres løn værd.