Arkiver

Trætte plysænder


Hverdagen, Ænder.

Det er godt nok koldt bidende koldt i dag, men det gør så ikke så meget, når solen skinner fra en høj klar blå samt stort set skyfri himmel og det er næsten vindstille. Selvfølgelige længest jeg efter dagtemperaturer på den rigtigt side ( læs: den varme side ) af de 25 plus grader, men det kan man jo lige som ikke rigtigt forvente på vores bredegrader i starten af marts måned.

🙂

Da jeg havde hængt dagens anden maskinefuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet ude på altanen, for jeg er så naiv, at jeg håber på, solen vil hjælpe mig med at tørre det, startede jeg med at gå rundt om containeren med dagrenovation og derefter rundt om containeren med pap, før jeg via Stamvejen og Køgevej gik ind til Roskildes centrum.

Selv om jeg i dag skulle købe flere forskellige små ting blandt andet nogle poser med krydderier hos Tiger, var der ingen af varerne, der var tunge og jeg kom derfor også til at besøge diverse butikker i min søgen efter små forårstegn. Lige som i sidste uge gav det ikke rigtigt noget resultat, for ingen af butikkerne er begyndt at få de første forårs- og påskerelaterede varer på hylderne og dog for hos Søstrene Grene havde de fået nogle små søde plyskaniner samt plysænder hjem og da jeg ikke rigtigt kunne beslutte mig til, om jeg ville have en lys plysand …

2011/03/07/101.jpg

… eller en mørk plysand …

2011/03/07/102.jpg

… købte jeg en af hver …

2011/03/07/103.jpg

… så kan de jo også holde hinanden med rapt selskab.

😉

De to søde trætte plyssede slaskeænder kostede 21,88 kroner per styk og dermed har jeg så allerede fået eller rettere købt tre nye plyssede ænder i indeværende år, da jeg jo købte en lille grim plysset ælling med tilhørende bog i sidste måned.