Arkiver

Noget om planlægning


Hverdagen.

Hanne plejede altid at sige: “Planlægning er simpelthen ikke den tid værd, man bruger på det, for det bliver alligevel aldrig nogensinde sådant, som man har planlagt” og i dag kan jeg så endnu en gang konstanter, at hun havde fuldstændigt ret …

… for planen var, at Brian her til morgen på vej til sit arbejde skal sætte Heidi af hos mig og vi efter et par timers hyggesnak så skal tage til “Sy & Strik med mere …”-messen i Royal Stage i Hillerød og bagefter tager vi retur til mig.

Virkeligheden er, at arrangementet af sikkerhedsmæssige årsager er blevet flyttet til den 25. – 27. september 2020, så dermed blev Heidi og jeg endnu en gang tvunget til at droppe alt det planlagte.
 
 
Bonusinformation …
Jeg har det helt fint med, at vi ikke kommer på den messe i dag, da jeg mener, at det er meget vigtigt, at vi undgår alle former for spredning af Covid-19, men jeg har det meget dårligt med at vide, at vi har fået bragt Covid-19 til Danmark på grund af alle de asociale, miljøubeviste topegositer, der skal have så mange likes på de asocialemidier som muligt, hvilket de så kun kan få ved at tage på den ene rejse efter den anden og gerne så mange som muligt hvert år samt manglede handlekraft hos vores regering, for de danske grænser skulle være lukkede allerede ved årsskifte og samtlige af dem, der er rejst ind i Danmark i år, skulle have være undersøgt, så man viste, om de var smittet med eller var smittebærer af Covid-19, på den måde kunne vi have haft forhindret virussen i at spæde sig i hele landet og dermed kunne vi havde haft undgået den situation, vi lige nu befinder os i.