Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den sjette dag i vores seksten sammenhængende dage lange skønne sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgave og derefter gik min Skat i gang med at hamre den sidste af de gamle stikdåser ud af væggene i soveværelse, sætte en ny stikdåse i samt mure hullet til og jeg kravlede i seng, da det migræneanfald, der havde taget til i styrke lige siden jeg stod op, nu var for slemt til, at jeg kunne holde ud af være på højkant.

Da vi havde spist vores frokost, blev vi enige om, at jeg lagde mig igen og så ville vi se, hvordan jeg havde det efter et par tre timers søvn, da jeg ikke havde fået det bedre, endte det med, at min Skat cyklede til sin helt normale fredagstræning og jeg sov videre.

Så det eneste sådant nogenlunde fornuftigt, jeg har nået i løbet af i dag er, at jeg nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 42 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse klapkasser og skuffer, vande plantepusserne på altanen samt finde alle de relevante billeder til de sidste af en serie på 98 meget små indlæg på min blog, hvilket vil sige, at jeg lige skal nå at skrive dem og læse korrektur på dem, før de bliver postet.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.