Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Skildpadder.

Så er den 24. samt allersidste dag i vores 24 sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, den lille lokale havefest summer i baggrunden, Solen er ved at gå ned og Månen er ved at stå op, min Skat og vores fartglade regnskovsskildpadde ser optakten til dagens Formel 1 løb og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små hængepartier, derefter løb vi mine 1.600 meter, før min Skat løb 400 meter og bagefter løb han ti kilometer.

Da vi havde spist frokost, kørte vi til Harald Nyborg, hvor vi købte den manglede samlemuffe og da vi kom hjem, fik vi den monteret, så vi kunne blive færdige med at trække kabler i de nye elrør.

Dertil kommer, at min Skat har nået at tilmure resten af de fræsede riller og jeg har blandt andet nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads ovenpå den hvide kommode, der lige for tiden står i stuen, putte papir og skraldespaden i de relevante container samt vande plantepusserne på altanen.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.