Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den tolvte dag i vores seksten sammenhængende dage lange skønne sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgave og derefter sleb vi i fællesskab de to lange vægge i soveværelse, før jeg pletspatlede og min Skat fuld spatlede den.

Dertil kommer, at min Skat har nået at pletspatle den ene af de to korte vægge i soveværelset og jeg har nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 12 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse klapkasser og skuffer, følge skraldespanden ned, vande plantepusserne på altanen samt aflive opvasken efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, satte vi den medfølgende opvask i blød.

Vi gik hjemmefra ved 18:30 tiden, så vi kunne nå at deltage i aftens byvandring, der var årets femte af slagsen, og på hjemvejen smuttede vi rundt om Føtex i Roskilde Stations Center, hvor vi købte et par halvliters sodavand, der blev nydt på på en bænk foran butikken, før vi forsatte hjemturen. Da vi kom hjem, aflivede vi i fællesskab aftens opvaske, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.