Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den tredje dag i vores seksten sammenhængende dage lange skønne sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgave og derefter gik vi i gang med at dampe tapetresterne af de to vægge i soveværelset samt bagefter putte alle tapetresterne samt det brugte afdækningspap og det brugte afdækningsplastik ned i to store klare plastik affaldsposer, før vi tog vores frokost.

Imens min Skat var til sin helt normale mandagstræning, nåede jeg at støvsuge alle fire vægge samt gulvet i soveværelset og gulvet i entreen samt køkkennet, vande alle vores potteplanter både i opgangen samt i lejligheden og plantepusserne på altanen samt aflive opvasken efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Da min Skat havde været til træning, handlede vi ind hos Kiwi Mini Pris i Dommervænget, Lidl og Netto, hvor jeg kom til at foretage årets 50. ups, på Københavnsvej, Føtex på Ro´s Torv, Netto på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej og da vi kom hjem, puttede vi i fællesskab alle de nyindkøbte varerne helt rigtigt på plads.

Dertil kommer, at min Skat har nået at eftermure alle de fræsede riller i vores soveværelse samt bære de to store klare plastik affaldsposer med tapetresterne og det brugte afdækningspap samt det brugte afdækningsplastik ned i vores garage og jeg har nået at vaske samt stryge to maskinfulde altså 69 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse klapkasser og skuffer, putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere samt finde alle de relevante billeder til 20 meget små indlæg på min blog, hvilket vil sige, at jeg lige skal nå at læse korrektur på dem, før de bliver postet.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede min Skat den medfølgende opvask, imens jeg læste korrektur på samt postede nogle få små indlæg på min blog.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.