Arkiver

Et lille livstegn


Hverdagen.

Det er godt nok ikke ret meget, jeg lige for tiden når at skrive på min blog. Det skyldes dog ikke, at jeg er ved at lukke min blog ned eller at jeg har mistet lysten til at holde den i live, men derimod kun at der lige for tiden sker lidt for meget og til al held har det indtil videre udelukket kun være af den gode samt positive slags i mit liv samtidigt med at jeg simplehen bare ikke har haft eller kan finde tid til at skrive på min blog.

Dertil kommer, at min computer lige for tiden er meget mildt skrevet meget ustabilt og derfor lukker den lige pludseligt samt helt uden nogen som helst form for varsel ned lige som jeg er ved at upload billeder eller skrive på min blog. Selvfølgelig kan jeg godt skrive på min blog via vores bærbarecomputer, men da jeg ikke kan upload billeder via den, kan det kun blive til billedeløse indlæg og mange gange er billedet eller billederne jo mere eller mindre det halve af et indlægs indhold og især hvis jeg vil skrive om en af de mange gode på opleveren, min Skat og jeg indtil videre har nået at få i løbet af vores sommerferie i år, de nyeste afsluttede kreative udfoldelser samt aftens menu.

Så indtil videre vil der nok forsat være lidt stille her på bloggen, med mindre jeg altså går i gang med at skrive nogle af alle de mange "gamle" manglede indlæg, jeg endnu aldrig har nået at skrive selv om jeg allerede har nået at upload billeder til dem.

Jeg kan også se, at der ligge nogle kommentar, jeg godt nok har nået at læse, men som jeg endnu aldrig har nået at besvare. De skal nok blive det på et eller andet tidspunkt, jeg kan bare ikke lige fortælle, hvornår jeg får mulighed for at gøre det.