Arkiver

Dagens sold


Oplevelser, Skildpadder, Ænder.

Min Skat og jeg afsluttede vores besøg i Randers Regnskov ved at besøge Regnskovsbutikken

2011/06/24/201.jpg

… og i modsætning til selve Randers Regnskov, der var blevet lidt tam samt dyrefattig i forhold til første gang, vi var på besøg, så levede Regnskovbutikken fuldt op til, hvordan vi huskede den.

Jeg fristes næsten til at skrive, at selvfølgeligt lod vi os begge to friste til at bruge penge og det oven i købet af to omgange. For først fandt min Skat ud af, at jeg skulle havde det længe ønskede kæledyr i form af en plysset skildpadde …

2011/06/24/202.jpg

… hvilket betyder, at selv om jeg godt ved, hvad den kostede, så fik jeg den af ham og derfor vil jeg ikke nævne dens pris her, men ualmindelig dejlig det er den altså og jeg er meget glad for den. Den har dog ikke ændret på, at jeg stadigvæk ønsker mig en levende skildpadde og helst en græsk en af slagsen.

Min nye plyssede skildpadde, der er en Galapagos skildpadde, er fra det amerikanske firma Wild Republic nærmere bestemt fra deres serie med Cuddlekins.

Selv kom jeg til at købe denne dejlige gråandrik …

2011/06/24/203.jpg

… der er fra det amerikanske firma Wild Republic nærmere bestemt fra deres serie med Water Bird og den kostede 69,00 kroner.

Så fandt min Skat ud af, at vi skulle have hver sin drikkedunk inklusiv slushice, de kostede 35,00 kroner per styk og imens han fyldte dem op, nåede jeg få øje på både denne søde lille gals and …

2011/06/24/204.jpg

… der kostede 25,00 kroner samt denne søde nipsenål inklusiv en lille glas and …

2011/06/24/205.jpg

… der kostede 15,00 kroner og dermed blev Regnskovbutikken den af alle de souvenirbutikker, vi indtil videre har nået at besøge i år, hvor vi kom til at bruge allerflest penge.