Arkiver

Lige midt imellem


Hverdagen.

Det er Sankt Hans Dag i dag og der er helt sikkert nogen, der skal sove ud efter afbrændingen af midsommerbålene i går aftes. Jeg håber ikke, at alt for mange små dyr samt fugle er omkommet i bålenes grådige flammer i går aftes. For det er godt nok rigtigt synd, at små forsvarsløse dyr samt fugle skal lade livet på denne grufulde samt fuldstændige meningsløse måde på grund at nogle ubetænkelige menneskers dumheder.

Det er også den 24. juni i dag, hvilket vil sige, at det er lige præcist et halvt år tids ( 182 dage ) siden, det var juleaften, og at der er lige præcist et halvt års tid ( 183 dage ) til, det igen er juleaften.

Så det er ved at være på høje tid med hensyn til så småt at komme i gang med diverse forberedelser med hensyn til afholdelsen af julaften i år, med mindre man altså lige frem elsker at jage og stresse rundt i de allersidste dage eller på den absolutte allersidste dag før juleaften.

Noget jeg bestemt ikke selv gide at spilde hverken mit alt for korte liv og min alt for kostbare tid på. For hvorfor dog jage og stresse rundt i allersidste øjeblik, når man kan klare det hele på en langt mere afslappet og hyggeligere måde, bare man sørger for af begynde i nogenlunde god tid ?